NUDE ATELJÉ

 

VI SÖKER ARKITEKT OCH PROJEKTLEDARE,STOCKHOLM

 

Nude Ateljé är en personlig och edgy design studio som arbetar med arkitektur, inredning- och möbeldesign genom storytelling. Nude Ateljé grundades för drygt 10 år sedan av arkitekt och formgivare Eva-Lotta Axelsson och har idag ett fem man starkt och positivt team med internationella erfarenheter, som sätter kreativiteten i fokus med ambition att tänka annorlunda.

Vi arbetar ofta i gränsöverskridande samarbeten med aktörer inom design, mode och musik för att skapa unika upplevelser, miljöer och produkter. Våra kunder är företag inom hotell, restaurang och retail, samt några unika och exklusiva privata hem. Vi har en egen möbelkollektion, som tillverkas i eget snickeri och distribueras via några noggrant utvalda återförsäljare.

Vi är nu i ett växande skede och behöver stärka vår organisation med positiva, kreativa, drivkraftiga och orädda talanger.

 

ARKITEKT/INREDNINGSARKITEKT,(SIR & SAR)

Vi söker en nyfiken och strukturerad arkitekt/inredningsarkitekt (examinerad) som vill vara med och skapa spännande upplevelser tillsammans med oss. Du driver egna projekt, tar fram handlingar för genomförande, projektleder, tänker kreativt och har fullt budgetansvar för dina projekt. Du arbetar självständigt och har förmåga att se både helhet och detaljer. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas alltid.

Vi vill att du har vana av bygg- och produktionshandlingar, och dokumenterad erfarenhet av att utforma ritningar i ArchiCad, 2D och 3D. Kan du dessutom InDesign, Photoshop och Sketchup blir vi överlyckliga. Körkort B, flytande svenska samt goda kunskaper i engelska. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

PROJEKTLEDARE

Vi söker en erfaren projektledare med stort intresse för design och inredning. Du är ansvarig för att ta fram budgetunderlag, sätta struktur, administrera och driva våra uppdrag. Du har budgetansvar och sköter kedjan från förfrågningar, offert, beställningar, uppföljning med kund samt säkerställer leveranser. Som projektledare är du delaktig i hela processen – från säljpitch, via den kreativa processen till leverans.

Vi vill att du är en van projektledare med dokumenterad erfarenhet från branschen. Du kommunicerar tydligt och hanterar både kunder och leverantörer elegant. Ordningssinne, självständig och vana vid korta beslutsvägar i ett litet team. Körkort B, flytande svenska samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Ett gott kontaktnät i branschen är en fördel. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

 

Välkommen att maila din ansökan, CV och personligt brev till office@nudeatelje.se. Vill du ha mer information, ta kontakt med Smulan Härenstam på smulan@nudeatelje.se. Sista ansökningsdag är 1/3 2018, men urval och intervjuer sker löpande

 

Spara

Grev Turegatan 11 C
113 60 STOCKHOLM
SWEDEN
+46(0)735135516
office@nudeatelje.se